Masca

            Masca? Pentru multa lumea acest cuvant „Masca” e doar ceva din plastic sau din alt material care se pune in cap :)) si te distrezi speriind diferita lume:)) si facandu’i sa se sperie sau sa faca pe ei de frica:)). NU !!!…

           Pentru mine „Masca” nu este doar un simpli lucru … este o stare , un mod de viata, o chestie stranie. Toate aceste lucruri combinate ajung la ceva…( hidos) ca o cortina ce nu te lasa sa arati ce simti ce vrei sa faci ci doar faci precum este firea ei…iinfatisarea ei.

          Presupun ca voi cunoasteti :)) presupun bine..:)) pt ca fiecare am avut asaceva in viatza dar nu multi au resut sa intelega din au folosito:)).

           Uita ca aceasta „Masca a sentimentelor” se foloseste atunci cand o persoana iubita te lasa balata si incepe sa creada in spusele altora nu in tine sau in ceea ce simiti tu …:( te respinge te face sa te simiti groaznic. In acele momente iti pui aceasta bariera intre lumea inconjuratoare , libertate , tot ce este mai frumos…te restrangi intro lume dubioasa , plina de necunnoscut si durere…:( iti vine sa urli de durere:(( dar… gandind la ceea ce ti s-a intamplat devii din ce in ce mai tare..

                                  Continuarea in curand 😀  scuzati greselile de ortografie , am scris la ora 1 dimineatza asta :))

 

Reclame